De ce să alegi Vila Opt pentru cazare la următoarea vizită în Constanța

REZERVĂ ACUM
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
PUBLICAT PE 07.10.2020

Atunci când vrei să vii într-un city break, în vacanță sau pentru o deplasare de business, Hotel Vila Opt este cea mai bună alegere pentru cazare în Constanța.


Situat
în centrul vechi al orașului de la malul Mării Negre, cu o arhitectură clasică și un design modern, acest boutique hotel este o adevărată oază de relaxare în timpul șederii tale. 

Deși în 2020 s-a călătorit mai puțin, atunci când aleg facă o deplasare de business sau de leisure, călătorii iau în considerare mai multe criterii pentru alegerea locului în care vor sta. Curățenia și măsurile luate pentru protecție și siguranță împotriva răspândirii noului coronavirus sunt criteriul principal în alegerea unui loc de cazare.

Totuși, dincolo de implementarea unor proceduri de bază, călătorii așteaptă aibă o experiență cât mai plăcută, unică, în spațiul în care vor sta. Fiecare detaliu conteazălocația, arhitectura, personalitatea locului și modul în care este amenajat. Sunt multe motive pentru care boutique hotel Vila Opt este locul perfect pentru cazare la hotel în Constanța, dar azi vom prezenta doar cinci dintre ele.

De ce alegi Hotel Vila Opt când vii în Constanța 

Vila Opt este locul perfect pentru a explora și a te bucura de un mini-sejur la malul mării. Istoria clădirii sale merge cu peste 100 de ani în urma, ceea ce a creat un aer aparte și un farmec deosebit pentru aceasta casă departe de casă. Stilul amenajării interioare este surpriza pe care o ai când alegi una dintre cele șapte camere ale hotelului, fiecare decorată în mod individual, cu elemente originale de design. Așadar, vino în Constanța și alege acest loc inedit pentru cazarea ta în centrul orașului

#1 Ești în centrul orașului vechi și la câțiva pași de mare 

Când iei o cameră la noi, ești foarte aproape de atracțiile din zona centrală a orașului. Centrul Vechi al Constanței, cu Piața Ovidiu și Portul Turistic Tomis sunt câteva dintre ele. În același timp, dacă faci o plimbare de 10 minute pe jos ajungi la mare, la Plaja Modern sau la faleză. Bulevardul Tomis e în imediata apropiere, dacă vrei explorezi zona comercială a orașului. Trebuie doar ieși din hotel și vei avea o mulțime de priveliști de admirat. Iar dacă ai task-uri de rezolvat la diverse instituții de stat, Primăria sau Prefectura sunt la cinci minute de hotel.

#2 Camere cu design unic, unde te vei simți ca acasă 

Camerele Vila OPT sunt speciale și decorate într-un mod unic. Ca cităm unul dintre oaspeții noștri din această vară: “S-a readus la viață o clădire veche de 100 de ani și s-a făcut cu mult bun gust un boutique hotel care arată senzațional. Așa că dacă vă doriți o cazare cool, fix în inima Constanței, pe străduțele pietruite de lângă Centrul Vechi, aici vă recomand să veniți.” (Bloguluotrava). Decorațiunile minimaliste ale camerelor și spațiilor interioare reinventează stilul clasic într-o notă sofisticată, în care eleganța întâlnește glam-ul.

#3 Avantaje pentru călătorii de business 

Dacă te afli în Constanța într-o deplasare de business, hotelul te va surprinde în mod plăcut prin proximitatea față de punctele de interes, de la centre de afaceri, la Portul Constanța. Spațiul intim al camerelor, terasa pentru întâlniri de business, dotările high tech, internetul de mare viteză, toate contribuie la confortul și discreția necesare unor deplasări de afaceri.

#4 Facilități și servicii de top 

Hotelul are parcare privată, gratuită și monitorizată video. Pentru clienții de business există servicii de copiator și fax, la cerere. La etaj, un rooftop cu priveliște încântătoare asupra orașului te așteaptă pentru seri romantice sau întâlniri private. Recepţia este deschisă până la ora 16:00, iar clienții care ajung mai târziu vor primi un cod de acces pentru check-în și un plic cu cardul camerei pe care îl vor folosi ulterior și la intrare.

#5 Istorie și modernism, în spiritul orașului  

La fel ca și Constanța, Hotel Vila Opt are o mulțime de povești de spus. O vilă veche de 100 de ani, reîntinerită complet, spune povestea centrului vechi al orașului de pe străduțele sale pietruite, într-un cartier în care locuitori de diferite naționalități au creat un melanj eclectic de cultură și arhitectură. Descoperă orașul de la malul mării, un amestec fermecător și efervescent de istorie și modernism, chiar din centrul său! 

Data viitoare când plănuiești o vizită în Constanța, fii sigur ca rezervi o cameră la Vila OPT  – și lasă-te surprins de acest loc inedit!

muntii macin dobrogea

Obiective turistice în Dobrogea: Trasee, chei, peșteri și locuri de vizitat toamna

Am trecut, în ultimele articole, prin câteva dintre cele mai importante obiective turistice de vizitat în Dobrogea.   Am descoperit mănăstirile din Constanța și Tulcea, povestea cetăților antice de la malul mării, cramele, podgoriile și povestea vinului de pe tărâmuri dobrogene. Tot atâtea motive pentru a face o incursiune în acest ținut atât de bogat […]

Citește articol
Obiective turistice Dobrogea -crame dobrogene

Murfatlar, Ostrov, Sarica Niculițel: Povestea podgoriilor din Dobrogea 

Murfatlar, Ostrov, Sarica Niculițel sunt cele mai mari podgorii din Dobrogea, fac parte din zonele viticole Colinele Dobrogei și Terasele Dunarii și, totodată, unele dintre cele mai căutate obiective și atracții turistice ale zonei. Aici cresc soiuri unice de struguri care dau vinuri extrem de apreciate de cunoscători. Descoperă povestea lor, care sunt cramele pe […]

Citește articol