Despre noi

Boutique Hotel în Centrul Istoric, Constanța

REZERVĂ ACUM
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
DESPRE NOI

Povestea noastră

Eleganță fără vârstă

Vila OPT spune povestea unei clădiri vechi de 100 de ani de pe o străduță liniștită din centrul istoric al Constanței care a fost restaurată complet în 2015 și transformată într-o locație de cazare modernă, cu atmosferă contemporary chic. Amprenta originală și farmecul istoric al clădirii se păstrează în pereții de pe casa scării, restaurată de către pictorii Arthur Bota și soția sa, în pardoseala de marmură și în decorațiunile de lut, replici ale unor amfore antice, create in atelierele Amforas de Mar. 

Fiecare cameră are design unicat, iar tehnologia de ultimă generație completează armonia ambientală a stilului contemporary chic. Materialele nobile, liniile simple, tonurile neutre și decorațiunile minimaliste reinventează stilul clasic într-o notă sofisticată, în care eleganța întâlnește glam-ul.

La câțiva pași de mare și lângă Centrul Istoric, Vila OPT este locul de unde pleci în descoperirea orașului și cazarea ideală atat pentru sejururi și city-break-uri cât și pentru deplasări de business.

VEZI FACILITĂȚI
DESPRE NOI

De ce să alegi Vila Opt?

Vezi Apartamente