Descoperă Constanța altfel! Oferta City Break

REZERVĂ ACUM
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE

Mulți dintre noi știu că orașul Constanța este cel mai vechi oraș din România, însă câți dintre noi știu ce comori arhitecturale ascunde zona istorică a Constanței?

Alege pachetul nostru și vei descoperi orașul de la malul Mării Negre altfel, plin de istorie și farmec! Marea nu încetează să ne surprindă, fiind la fel de frumoasă în orice anotimp. Spectacolul oferit de valuri, sub norii gri care par să se unească la orizont este de neratat, mai ales pentru cei iremediabil îndrăgostiți de mare. Bucură-te de o cazare premium la Vila Opt și de spectacolul oferit de mare!


OFERTA City Break Constanța

Pachetul include:

Preț: 1800 ron / pachet

 

Pentru mai multe informaţii legate de disponibilitate şi rezervări, vă rugăm să ne contactaţi la tel.: 0770255876 sau prin e-mail la adresa office@vilaopt.com. Oferta specială este valabilă în limita camerelor disponibile. Pachetul este valabil în perioadele 23.02.-26.02.2024 si 15.03.-18.03.2024. Orice anulare sau modificare a acestora se va face în scris la office@vilaopt.com.